Skip to main content

Werkwijze

Belangrijk in onze werkwijze vinden wij:

  • Inzicht in onze cliënten;
  • De business problematiek;
  • Kennis.

 

Kennis is de basis van ons denken en doen

Enkel inzicht in onze cliënten, de business problematiek en een gedegen kennis leiden tot professionele oplossingen. In welke vorm of welk proces ook. Daarom heeft iedereen in ons accountantskantoor in Utrecht toegang tot de uiterst geavanceerde kennisbase. Met vakliteratuur, cases, modellen, tools en praktijkvoorbeelden uit elke industrie en iedere markt. Wij doen zélf onderzoek. Ook houden wij regelmatig presentaties en workshops die wij delen met onze klanten.

Een klantenteam bestaat uit een manager (de primaire contactpersoon), een teamleider en één of meerdere assistenten, afhankelijk van de grootte van de opdracht. Zij voelen zich allen verantwoordelijk voor het welzijn van onze klanten. Zij kunnen gebruik maken van alle interne en externe expertise die daarvoor nodig is.

Alleen als doelstellingen worden gehaald en onze klanten floreren, kunnen wij ons succesvol noemen.

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE 3402|SOC 1 en ISAE 3000|SOC 2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.