Skip to main content

Werken bij

WERKEN BIJ CONCLUDE

Conclude Accountants Utrecht is een succesvol, vooruitstrevend en snel groeiend bedrijf dat organisaties ondersteunt op het gebied van jaarrekeningcontrole, samenstelling van jaarrekeningen, salarisadministratie, fiscaal advies en overige assurance werkzaamheden, zoals ISAE 3402 type I en ISAE 3402 type II audits . Wij bouwen een bedrijf rond het idee dat werk een uitdaging moet zijn en dat de uitdaging leuk moet zijn. Wat ons het meest intrigeert is een geweldig idee dat echt een verschil in de praktijk maakt. Wil jij werken bij het enerverendste accountantskantoor in Utrecht? Lees dan snel verder.

Het Conclude team

Ons team van accountants in Utrecht is enthousiast, collegiaal en gericht op groei van onszelf en onze opdrachtgevers. Wij vinden het fantastisch om niet alleen onze opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

Waar wij werken

Onze werkomgeving in Utrecht is motiverend, onze lunches zijn gezellig en één keer per maand hebben wij een ‘coffee croissant’-sessie, waarbij wij elkaar bijpraten en ideeën delen. We stimuleren sport en doen dat graag in teamverband. Wij komen voor elkaar op en inspireren elkaar, hierdoor realiseren wij duurzame resultaten.

Wij zijn zuinig op ons team. Daarom is onze selectieprocedure intensief, een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij kijken zowel naar wat je kan (professioneel) als wie je bent (persoonlijk). Het laatste vinden wij misschien nog wel het belangrijkste. Zowel ons management development traject, als onze regelingen (inclusief variabele beloning) zijn erop gericht om je te laten groeien en mee te laten delen in ons succes.

Wij ondersteunen mensen en organisaties bij hun ontwikkeling op een professionele- ondernemende- en persoonlijke wijze. Wij streven naar continue groei, zowel van onze klanten als van onszelf. Kennisontwikkeling, innerlijke kracht en integriteit zijn onze kernwaarden en overtuigingen.

Deze overtuigingen delen wij allemaal binnen Conclude. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen en willen groeien. Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan is Conclude Accountants iets voor jou!

Bij Conclude werk je met alle disciplines om je heen. Letterlijk. Geen kamertjes of afdelingen, maar samen in een inspirerende omgeving met alle ruimte om je ambities te verwezenlijken. Kijk naar onze vacatures voor meer informatie of stuur een open sollicitatiebrief.

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE 3402|SOC 1 en ISAE 3000|SOC 2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.