Skip to main content

Over Conclude

Conclude Accountants is voortgekomen uit een Big Four accountantskantoor en is opgericht in 2004. The result of our Big Four background, is that we work in accordance with the highest professional standards and that we have experience in working with tight deadlines and deliver quality. Professionalism combined with a personal and serivce oriented approach.

INaar onze mening zijn effectief projectmanagement, onze ervaring met het implementeren van risicobeheersingskaders in uw branche en professionaliteit de basis voor uitstekende resultaten en onze positie als marktleider in de Europese assurance-markt.

We zijn een kleiner bedrijf, maar we leven door de kwaliteit en service die we leveren. We doen altijd ons best om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als gevolg van onze platte structuur en ons efficiënte communicatiekader kunnen we snel reageren op alle wensen van onze klanten.

Waarom Conclude?

Excellente resultaten, onderscheidende werkwijze

Our approach

Onze aanpak voor zowel ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2-audits bestaan ​​uit een intensieve geautomatiseerde auditworkflow op basis van onze SOCassurance ™ -oplossing, continue verbetering van uw- en onze processen en uitmuntende klanten bij alles wat we doen. Deze aanpak is samengevat in onderliggend figuur.

ISAE 3402 philosophy
 
Audit automatisering

Certicus ontwikkelde een audit workflow management en auditfile opslagsysteem gebaseerd op geavanceerde technologieën met beveiligingssystemen gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI) en het CloudLinux platform.

Procesverbetering

Best practice-ontwikkeling en klantadviesproces vormen de kern van onze aanpak. Na elke auditperiode verstrekken we een voortgangs- en verbeteringsrapport (PIR). Op basis van onze ervaring in uw en andere branches verbeteren we altijd onze best practices. Deze best practice is de basis van uw voortgangs- en verbeteringsrapport.

Klantvriendelijkheid

Regelmatig interviewen we onze klanten en beoordelen we de evaluaties om onze klantervaring te verbeteren; het minimaliseren van bedrijfsverstoring en toegevoegde waarde bij alles wat we doen. Onze professionele staf heeft zowel professionele als sociale vaardigheden ontwikkeld. Zodat ze onze diensten van topkwaliteit op een plezierige en klantgerichte manier kunnen leveren.

Onderscheidend

We zijn verheugd organisaties te ondersteunen met ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2 assurance-opdrachten door het leveren van kwaliteit met een klant gericht appraoch. We staan ​​te popelen om te ondersteunen en zorgen voor een onderscheidende waarde toe te voegen aan de verdere professionele ontwikkeling van professionele organisaties.

Proactief

We zijn gefocust op het uitvoeren van ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2 werkt efficiënt en adviseert proactief gedurende het hele proces. Onze propositie is afgestemd op de eisen van internationale bedrijven en toezichthoudende organisaties. Deze propositie wordt vertaald in onze klantgerichte aanpak..

Persoonlijke benadering

Vanuit Conclude zijn we ook van mening dat een goed begrip, duidelijke communicatie en kennis van de branche van onze klanten essentieel zijn voor het leveren van toegevoegde waarde aan u als onze klant. Op basis van deze aanpak informeren wij u over relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en andere belangrijke ontwikkelingen.

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE3402 SOC1 en ISAE3000 SOC2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.