Skip to main content

Over Conclude

Conclude Accountants (hierna: Conclude) is voortgekomen uit een Big Four accountantskantoor en is opgericht in 2004. Doordat Conclude een Big Four achtergrond heeft, werken wij volgens de hoogste professionele normen. Daarnaast hebben wij ervaring in het werken met strakke deadlines en leveren wij kwaliteit. Onze professionaliteit wordt gecombineerd met een persoonlijke- en servicegerichte aanpak.

Naar onze mening zijn effectief projectmanagement, onze ervaring met het implementeren van risicobeheersingskaders in uw branche en professionaliteit de basis voor uitstekende resultaten en onze positie als marktleider in de Europese assurance-markt.

Wij zijn een kleiner bedrijf, maar wij leven door de kwaliteit en service die wij leveren. Wij doen altijd ons best om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als gevolg van onze platte structuur en ons efficiënte communicatiekader kunnen wij snel reageren op alle wensen van onze klanten.

Waarom Conclude?

Excellente resultaten, onderscheidende werkwijze

Onze aanpak

Onze aanpak voor zowel ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2-audits bestaan ​​uit een intensieve geautomatiseerde auditworkflow op basis van onze SOC assurance ™ -oplossing, continue verbetering van uw- en onze processen en uitmuntende klanten bij alles wat wij doen. Deze aanpak is samengevat in onderliggend figuur.

ISAE 3402 philosophy
 
Audit automatisering

Conclude ontwikkelde een audit workflow management en auditfile opslagsysteem gebaseerd op geavanceerde technologieën met beveiligingssystemen gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI) en het CloudLinux platform.

Procesverbetering

Best practice-ontwikkeling en klantadviesproces vormen de kern van onze aanpak. Na elke auditperiode verstrekken wij een voortgangs- en verbeteringsrapport (PIR). Op basis van onze ervaring in uw en andere branches verbeteren wij altijd onze best practices. Deze best practice is de basis van uw voortgangs- en verbeteringsrapport.

Klantvriendelijkheid

Regelmatig interviewen wij onze klanten en beoordelen wij de evaluaties om onze klantervaring te verbeteren; het minimaliseren van bedrijfsverstoring en toegevoegde waarde bij alles wat wij doen. Onze professionele staf heeft zowel professionele als sociale vaardigheden ontwikkeld. Zodat zij onze diensten van topkwaliteit op een plezierige en klantgerichte manier kunnen leveren.

Onderscheidend

Wij zijn verheugd organisaties te ondersteunen met ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2 assurance-opdrachten door het leveren van kwaliteit met een klantgerichte aanpak. Wij staan ​​te popelen om te ondersteunen en ervoor te zorgen om een onderscheidende waarde toe te voegen aan de verdere professionele ontwikkeling van professionele organisaties.

Proactief

Wij zijn gefocust op het uitvoeren van ISAE 3402 | SOC1 en ISAE 3000 | SOC2 . Wij werken efficiënt en adviseren proactief gedurende het hele proces. Onze propositie is afgestemd op de eisen van internationale bedrijven en toezichthoudende organisaties. Deze propositie wordt vertaald in onze klantgerichte aanpak..

Persoonlijke benadering

Vanuit Conclude zijn we ook van mening dat een goed begrip, duidelijke communicatie en kennis van de branche van onze klanten essentieel zijn voor het leveren van toegevoegde waarde aan u als onze klant. Op basis van deze aanpak informeren wij u over relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en andere belangrijke ontwikkelingen.

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE 3402|SOC 1 en ISAE 3000|SOC 2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.