Skip to main content

Onze filosofie

De kracht van eenvoud

Onze accountants geloven in de kracht van eenvoud, dit betekent dat wij uw financiën niet moeilijker maken dan noodzakelijk is. Wij vinden het belangrijk dat u goed begrijpt waarom wij een bepaalde structuur adviseren en kijken ook nauwgezet naar uw wensen. Wilt u de administratie voor een belangrijk deel zelf doen, hoe vaak wilt u informatie over financiën en wat vindt u daarin belangrijk? Wij kunnen u een portal aanbieden waarin u deze informatie direct, real time heeft. Of wij bespreken periodiek samen met u, hoe uw onderneming ervoor staat. Wij maken duidelijk afspraken over doorlooptijd en kosten. Geen vervelende verassingen achteraf. Dat is de kracht van eenvoud!

 

De beste oplossing

Leonardo da Vinci zei in 1504 al, 'Simplicity is the ultimate sophistication'. Wij gaan daarom bij onze aanpak uit van de bestaande structuur en stemmen de inrichting van uw financiën af op uw wensen. Waarom doen wij dit zo? De structuur van de meeste organisaties is goed doordacht en doorontwikkeld. Wij kunnen als accountant en externe adviseur u verder helpen door de bestaande processen aan te passen ´best practice´. Hierbij zoeken wij in overleg met u naar pragmatische oplossingen voor bijvoorbeeld uw aangiften of deponering van jaarrekeningen.

 

Kostenbeheersing

Wij maken over kosten en de oplevering van rapportages altijd duidelijke afspraken met u. De financiële inrichting van uw organisatie moet geen rigide stelsel van maatregelen zijn waaraan de organisatie zich moet houden, maar als middel om organisatie doelstellingen te realiseren en processen effectiever in te maken. Door deze visie op financiën leveren wij een belangrijke toegevoegde waarde bij de verbetering van uw organisatie. Wij hebben diverse opdrachtgevers ondersteund bij het toetreden naar nieuwe (internationale) markten, het inrichten van effectievere processen en het professionaliseren van de organisatie. Wij streven altijd naar maximale kwaliteit. Wij vinden dat wij een professioneel product hebben geleverd, wanneer alle doelstellingen van onze klanten zijn behaald en onze opdrachtgevers voldoen aan alle gestelde eisen.

1 Step

2 Step

3 Step

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE 3402|SOC 1 en ISAE 3000|SOC 2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.