Skip to main content

Colt Datacenter Services (DCS)

Colt Data Center Services (DCS) is een carrier-neutrale datacenterprovider. Colt DCS ontwerpt, bouwt en exploiteert grootschalige datacenters. Colt DCS biedt toegewijde datacenter- en datacenter-colocatiediensten in heel Europa, Azië.

Bedient meer dan 1.000 van 's werelds meest gegevenskritische industrieën voor de beveiliging van informatie in hun 24 carrier-neutrale datacenters in Europa en Azië. De inzet van Colt DCS voor het omarmen van nieuwe technologie heeft de leider gemaakt in datacenterdiensten in Europa.

De uitdaging

Colt Data Center Services (DCS) werkte met ons samen om een ​​effectief risicobeheerkader te ontwerpen in overeenstemming met ISAE 3402, dat een duidelijk begrip van het risicobeheersingskader door klanten, personeel en andere belanghebbenden bevorderde. Het Colt-kader voor risicobeheer moet voor alle Europese datacentra kunnen evolueren en schalen.

De oplossing

Risklane_solutionOnze beste praktijken ISAE 3402 | SOC 1-framework voor datacenters en onze Control Reports-oplossing voor een effectieve implementatie van ISAE 3402, waren we in staat om de uitdagingen op te lossen waarmee een organisatie met veel verschillende locaties in Europa wordt geconfronteerd. We hebben het hele raamwerk ontworpen en gebouwd, interne procedures die overtollige controles hebben geëlimineerd, het controleraamwerk beheerd en een effectief programma gepland om de externe auditor van informatie te voorzien.

Resultaten

Na het implementeren van zowel het controlekader in overeenstemming met COSO ERM als de controlematrix, hebben we het interne risicobeheerteam van Colt Data Center Services succesvol gemaakt met uitgebreide training, documentatie en procesbegeleiding, om ervoor te zorgen dat hun risicobeheer- en controlekader blijven presteren aan hun verwachtingen. Door de productiviteit te verbeteren, overbodige controles te elimineren en de nauwkeurigheid te verbeteren, blijven we hen helpen hoge kwaliteitsnormen te handhaven.

Over Conclude

Conclude Accountants is een internationaal accountantskantoor dat zich richt op outsourcing assurance zoals ISAE 3402|SOC 1 en ISAE 3000|SOC 2. Wij volgen continue de laatste technologische trends en ontwikkelingen om de beste dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers.