Vacature Administratief Talent (12 - 16 uur p.w.) | Utrecht | Per direct

Wij zoeken een (beginnend) administratief talent die graag mee wil bouwen aan de interne organisatie van een groeiend en professioneel bedrijf en op termijn de ambitie heeft om zelf binnen de organisatie door te groeien.

Over ons

Je werkt gecombineerd voor drie organisaties; Conclude, Risklane en Constitute.

Conclude is een assurance organisatie die activiteiten uitvoert op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole.

Risklane adviseert zowel grote multinationals als startups over risicomanagement, procesverbeteringen en corporate governance. Marktleider in Nederland op het gebied van outsouring assurance (ISAE 3000).

Constitute is een vooruitstrevend trainingsinstituut met een disruptive view op leren. Door de combinatie van offline met online learning, deelnemers ontwikkelen en ‘in hun kracht zetten’.

De werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van de interne financiële administratie van al onze business units. Je wordt aangestuurd door de operations supervisor, maar krijgt ook werkopdrachten van de directie.

Je beheert en verwerkt de financiële- en urenadministratie van de verschillende business units. Je verzorgt de debiteuren- en crediteuren administratie. Je bereidt de betalingen voor, je bewaakt en rapporteert over de cashflow en verzorgt de btw- en belastingaangiftes. Jij communiceert met onze klanten, leveranciers en collega's en voert ondersteunende taken uit voor het managementteam of collega's.

Je streeft naar continu financieel overzicht, voert structureel controles uit en signaleert afwijkingen naar het management. Daarnaast ben je procesbewaker van alle interne financiële processen en word je uitgedaagd om de interne financiële processen te optimaliseren en te professionaliseren.

Vereiste opleiding en vaardigheden

Heb je een MBO of HBO opleiding op administratief gebied of studeer je nog op dit gebied? Heb jij uitstekende studieresultaten behaald en ben jij iemand die voor kwaliteit gaat? Ben jij zowel analytisch als inter-persoonlijk sterk? Wil je jezelf ontwikkelen en in korte tijd veel bijleren? Dan ben jij wellicht het nieuwe administratieve talent dat we zoeken.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat je het goed naar je zin hebt. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht door een persoonlijke coach en organiseren we borrels en events. Daarnaast bieden we een marktconform salaris.

Dus wil je ervaring opdoen in een uiterst professionele omgeving waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, uitdaging en plezier, solliciteer dan direct op de functie van administratief medewerker.

Reageren

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevrouw S. Wirtz voor 31 januari 2019 naar hr@conclude.nl of neem contact met ons op via 030-2333480.